OLDEBROEK / ’t LOO – De 1e Oldebroeker Muziekquiz is geslaagd. De presentatie was in handen van de DJ en Presentator Martijn Westerink en Dries Smit. Zowel deelnemers als bezoekers genoten. De kantine van de ATB Vereniging Oldebroek was prachtig aangekleed. Deze 1e avond stond in het teken van de Nederlandstalige muziek. Twee teams eindigden op de eerste plaats het Team Rocking Billy met Dries en Gerrie van Dijk en team ‘t wordt niks” bestond uit José van der Heiden en Henk Mulder. In de pauze werd er voor de deelnemers en bezoekers nog een muziekbingo gespeeld

Er staan nog twee avonden op het programma.
– 22 maart: 80’s en 90’s
– 12 april: Piratenmuziek
Aanvang 19:45 uur (zaal open 19:00)

In de pauze is voor deelnemers en bezoekers een muziekbingo.

Waar wordt het gehouden?                                                                                                           
ATB Vereniging Oldebroek
Sportlaan, 8095PK ‘t Loo Oldebroek

Deelname is € 10,= per team per avond, ook bezoekers zijn van harte welkom op de quizavonden, toegang is gratis. Geef je snel op, er kunnen maximaal 40 teams deelnemen.

Inschrijven kan via: https://oldebroekermuziekquiz.nl/inschrijven/

Zie voor actuele informatie: www.oldebroekermuziekquiz.nl

Het goede doel:

Met deze avonden wil de ATB Vereniging Oldebroek ook financieel bijdragen aan Thom van Riessen die gaat deelnemen aan Alpe d’HuZes 2024. Onder het motto van “opgeven is geen optie” gaat Thom op donderdag 6 juni met de fiets zoveel keren mogelijk de legendarische berg beklimmen. De weg naar de top telt 21 bochten en is 14,5 kilometer lang. Het hoogte verschil tussen start en finish is 1100 met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,9%. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld word ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.